ÇÜ’de ‘Tercih Tanıtım Günleri’ Düzenlenecek

Çukurova Üniversitesi, Tercih Tanıtım Günleri kapsamında 15, 16 ve 17 Temmuz günlerinde öğrenci adaylarıyla buluşuyor.

Aday öğrenciler, 15-17 Temmuz tarihleri arasında Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleşecek olan Tercih Tanıtım Günleri’nden, 10.00-16.00 saatleri arasında faydalanabilecek.

16 fakülte, 13 meslek yüksek okulu, 5 yüksekokul, 1 devlet konservatuvarı, 25 araştırma ve uygulama merkezi ile hizmet veren Çukurova Üniversitesi, aday öğrenciler, öğretim üyeleri ve gönüllü öğrencileri bir araya getirecek.

Üniversite tarafından organize edilen programda, öğrencilere ÇÜ’yü tanıtmanın yanı sıra, yetenek ve ilgi alanlarına uygun tercihler yapabilmelerine de yardımcı olunacak. Etkinlik süresince üniversite bünyesinde faaliyet gösteren Aday Öğrenci Ofisi, öğrenci adaylarını merak ettikleri konular hakkında bilgilendirecek. Öğrenciler etkinlik kapsamında verilecek olan “Profesyonel Tercih Danışmanlığı” hizmetinden de yararlanabilecek. Üç gün devam edecek olan programda aday öğrenciler, tercih etmek istedikleri fakülteleri görebilecek, öğretim üyeleri ile tanışabilecek ve fakülteler hakkında detaylı bilgiye sahip olabilecek.

http://tercih.cu.edu.tr/

Comments are closed.